19 Jul by Marion Hamilton

Lidmaatschap met American Express card

CNN Underscored beoordeelt financiƫle producten zoals creditcards en bankrekeningen op basis van hun totale waarde. We kunnen een commissie ontvangen via het partnernetwerk van The Points Guy als u zich aanmeldt en bent goedgekeurd voor een kaart, maar onze rapportage is altijd onafhankelijk en objectief.

Eerder deze maand voegde American Express verschillende nieuwe tijdelijke voordelen toe aan haar kaartenserie, met name gericht op haar reiskaarten, waarvan de voordelen moeilijker te gebruiken zijn geworden in het midden van de coronavirus pandemie. De uitgever heeft nu officieel nog een nieuw voordeel gelanceerd dat op dat moment werd aangekondigd, maar rolt het uit naar al zijn Amerikaanse consumentenkaarten, niet alleen naar de reisschema’s.

Vanaf 18 mei kunnen alle leden van de persoonlijke kaart van American Express US een gratis premium lidmaatschap van 1 jaar krijgen bij Calm, een slaap- en meditatie-app. Het premiumlidmaatschap kost normaal $ 69,99 per jaar. Na het eerste jaar kunnen kaartleden een tweede jaar met 50% korting krijgen met een automatische verlenging.

American Express Abonnementen

American Express en Calm bieden een gratis premiumabonnement van 1 jaar aan Amerikaanse persoonlijke kaartleden.

Calm is een populaire meditatie- en slaap-app en werd in 2017 uitgeroepen tot Apples of the Year van Apple. Het is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-telefoons, evenals in een webbrowser-versie, en heeft momenteel een gebruikersbeoordeling van 4,8 op 5 in Apples App Store.

De app bevat begeleide meditaties, ademhalingsoefeningen, soundscapes en zelfs beroemdheden zoals Matthew McConaughey die slaapverhalen leest.

“Onze samenwerking met American Express zal Calm introduceren bij miljoenen mensen op een moment dat mentale fitnesspraktijken het meest nodig zijn”, aldus Dun Wang, Chief Product and Growth Officer. Mastercard aanvragen wordt vak geintroduceerd.

Om toegang te krijgen tot dit gratis lidmaatschap, moeten Amex-kaartleden Calm.com/Amex bezoeken en een Calm-account aanmaken of inloggen op hun bestaande account. Vervolgens wordt u gevraagd een geldig American Express-kaartnummer in te voeren om te controleren of u in aanmerking komt, hoewel het eerste jaar geen kosten in rekening worden gebracht. Alle creditcards van american express kunnen ook een lidmaatschap aanvragen.

Het is belangrijk op te merken dat door uw gratis Calm premium-lidmaatschap te activeren, uw Amex-kaartgegevens worden opgeslagen en dat u aan het einde van uw gratis jaar voor een tweede jaar automatisch wordt gefactureerd, tenzij u van tevoren opzegt. Annuleringen kunnen worden gedaan via het gedeelte “Abonnement beheren” van de app.

 

Informatie over American Express Abbonnementen

Interessant is dat, hoewel Amex-visitekaartjes niet in aanmerking komen voor deze aanbieding, American Express-bedrijfskaarten zijn inbegrepen. Dus als uw werkgever u een Amex-bedrijfskaart heeft verstrekt, kunt u deze gebruiken om het gratis jaar te activeren, hoewel u een tweede creditcard moet invoeren om te gebruiken voor automatische facturering vanaf het eerste jaar.

De algemene voorwaarden merken ook op dat deze aanbieding niet beschikbaar is voor mensen die al een actief premium Calm-lidmaatschap hebben. Amex-kaartleden hebben echter tot 30 september 2020 om zich aan te melden voor het gratis jaar, dus als uw huidige Calm premium-lidmaatschap af en toe afloopt, kunt u overwegen om het te laten eindigen en vervolgens gebruik te maken van de gratis jaaraanbieding.

Meditatie en ademhalingstechnieken kunnen bijzonder waardevol zijn in dergelijke stressvolle tijden, dus dit gratis lidmaatschap van 1 jaar is een nuttige aanvulling op Amex’s portfolio van persoonlijke kaarten. Hoewel het niet waarschijnlijk is dat u opraakt en u alleen voor dit extraatje aanmeldt voor een nieuwe Amex-kaart, heeft deze extra toegevoegde waarde en helpt Amex zich te onderscheiden van zijn concurrenten.

Heb je geen American Express-kaart? Je kunt nog steeds apps vinden die je helpen om te mediteren en te slapen, en veel van hen bieden gratis basisversies aan (hoewel je waarschijnlijk moet betalen voor de volledige reeks functies).