Met welke wasprogramma’s kan ik het beste mijn wasmachine gebruiken? En welke voordelen kun je nog meer vinden?

19 Jul by Marion Hamilton

Met welke wasprogramma’s kan ik het beste mijn wasmachine gebruiken? En welke voordelen kun je nog meer vinden?

De programma’s van deze machine zijn bijzonder aangepast aan het dagelijkse leven: werkkleding, sheers, jeans, outdoor, lakens, fleece, etc… Met uitzondering van sportkleding worden bijna alle soorten linnengoed behandeld. De “Anti-allergie” functie wordt bijzonder gewaardeerd omdat deze de wasserij op 60° wast en verder spoelt. En de echte toegevoegde waarde van deze wasmachine is natuurlijk de ProSteam stoomfunctie. Deze optie maakt het mogelijk om uw wasgoed te beschermen tegen onnodige wasbeurten zonder het te beschadigen.

  • U kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende programma’s die passen bij het type wasserij in de machine. Veel daarvan zijn gereserveerd voor sportuitrusting, maar ook voor technische kleding zoals Goretex. Bovenal onderscheidt deze machine zich van andere modellen door de “Push & Wash”-functie. Met deze functie is een enkele druk op de knop voldoende om een 45 minuten durend “Mix cotton synthetics” programma op 30° te starten.

Deze machine biedt ongeveer 15 programma’s voor een grote verscheidenheid aan textiel. Inderdaad, bijna de helft hiervan zijn specifieke programma’s: Dekbed, Beddengoed, Baby-linnen, Sport,… worden zo toegevoegd aan de klassiekers Delicate, Synthetic, Mixed, Cotton, enz. En hoewel ze iets langer dan gemiddeld zijn, is het wasrendement er, met een ingeperkt energieverbruik, en dus vrij interessant. Een van de betere wasmachines van Zanussi kunnen dit ook realiseren.

Er zijn genoeg slimme wasmachines te krijgen op het internet

Dit apparaat biedt een intelligente bediening die de lading automatisch evalueert en de energiebehoefte aanpast, zodat het wassen en spoelen zonder verspilling kan worden uitgevoerd. Haar programma’s zijn minder talrijk dan op andere modellen, maar zijn toch interessant, vooral omdat verschillende ervan bijzonder geschikt zijn voor technisch en waterdicht textiel. Het is ook zeer eenvoudig te gebruiken, met een vertraagde start met digitale weergave, waardoor u de moeite van het berekenen van de resterende tijd bespaart, omdat u de tijd die u direct past invoert. Een van de beste manieren om beter onderzoek te doen is een Zanussi condensdroger bekijken.

  • Het redactieteam besteedt duizenden uren aan het onderzoeken, analyseren en vergelijken van producten om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.
  • Geen van onze artikelen worden gesponsord. Wij ontvangen soms een commissie wanneer u een product koopt via onze links, waardoor wij ons werk kunnen financieren terwijl we volledig onpartijdig blijven. Lees hier meer over.