5 Jul by Marion Hamilton

Veiligheid in de auto waarborgen met telefoonhouder

Auto producten die vaders leuk vinden

Niet alle vaders zijn natuurlijk tech-enthousiasten. Mijn vader gebruikt een iPhone en een iPad, maar ik denk niet dat hij er net zo van geniet als hij op zijn grasmaaier rijdt of wat vlees op zijn roker gooit.

Maar alleen omdat hij niet van technische bezigheden houdt, wil nog niet zeggen dat hij geen geschenk zou willen dat zijn leven gemakkelijker maakt. Telefoonhouders is ook een goed bezigheid.Hier zijn een paar suggesties die je vader aan het lachen kunnen maken. Ik weet dat ten minste één van hen mijn vader zou laten glimlachen.

Oklahoma Joe’s Rider DLX Pellet Grill. Wat krijg je als je het gemak van een pelletgrill kruist met de kwaliteit van een Oklahoma Joe’s roker?

De Oklahoma Joe’s Rider DLX Pellet Grill ($ 599).Dit is een groot fornuis dat kan veranderen van een “lage en langzame” roker in een hete barbecue met hoge temperatuur door simpelweg een hendel te verschuiven en de gewenste temperatuur in te stellen.

Je kunt een borst of sommige ribben langzaam roken op 225 graden of het opzwepen om steaks op meer dan 600 graden te schroeien.De Rider DLX heeft een 578 vierkante inch porselein gecoat gietijzeren hoofdkookoppervlak en twee 328 vierkante inch verstelbare en verwijderbare verhoogde kookrekken.

De grill wordt gevoed door geperste houtpellets die vrijwel overal verkrijgbaar zijn waar je houtskool kunt kopen. Vul de hopper met maximaal 20 pond pellets, sluit het netsnoer aan, druk op de aan / uit-knop en draai de knop naar de gewenste kooktemperatuur.De grill wordt voorverwarmd en je zou in ongeveer 15 minuten klaar moeten zijn om te koken.

Zodra je het vlees op de grill hebt gelegd, kun je weglopen wetende dat het Pit Control System van de Rider je temperatuur op het doel houdt. Inbegrepen is een vleessonde die u in uw vlees kunt laten. U kunt een alarm instellen dat afgaat wanneer uw vlees de gewenste interne temperatuur bereikt. Op een stoelverhoger auto kan dit handig.

Hoesje voor telefoon in de auto

Ik heb iOttie-houders al een paar jaar persoonlijk in mijn auto gebruikt en ik hou echt van de nieuwste AutoSense Wireless-houder ($ 64,95). Het is leuk om de evolutie van het ontwerp te zien, dat met elk nieuw model is verbeterd (zoals het hoort). Deze houder detecteert automatisch wanneer de telefoon in de houder zit en knijpt in de zijkanten van je telefoon om hem op zijn plaats te houden. Door aan weerszijden een knop aan te raken, komen de armen los. Het is goed doordacht en werkt perfect met één hand.

De Auto Sense kan zelfs de grootste telefoons in hun hoesjes bevatten.Als vader een telefoon heeft die niet draadloos kan worden opgeladen, heeft iOttie een nieuwe houder, de Easy One Touch 5, die op 23 juni in de verkoop gaat. Kijk binnenkort op de website van iOttie voor meer informatie.

Beide worden geleverd met een zeer sterke zuignapbevestiging die op het dashboard of de voorruit kan worden vastgehouden, en de houder zelf zit op een telescopische arm om je telefoon binnen handbereik te houden. Als de telefoon van je vader draadloos oplaadt, is de Fiora Ultimate Desk Charger ($ 34,95) een zeer goed uitziende en zeer kleine desktoplader die de batterij van zijn telefoon opgeladen houdt.

De Apple Watch kan zelfs het leven van je vader redden.De Apple Watch Series 5 kan je hartslag en ritme opnemen met een elektrische hartslagsensor. Het horloge kan u ook laten weten of u atriale fibrillatie ervaart.Het horloge kan een harde val detecteren en als u niet beweegt, kan het de hulpdiensten bellen.Natuurlijk kan het honderden andere dingen doen, zoals het bijhouden van je training of je e-mails of sms-berichten laten lezen. Het vertelt zelfs de tijd. De Series 5 begint bij $ 399 en is verkrijgbaar in twee maten en een verscheidenheid aan behuizingen en banden.