Wil jij een televisie kopen? Of een Sim only abonnement gaan afsluiten? Dan is het slim om even goed onderzoek te plegen!

11 Jun by Marion Hamilton

Wil jij een televisie kopen? Of een Sim only abonnement gaan afsluiten? Dan is het slim om even goed onderzoek te plegen!

Wil jij een TV kopen? Het lijdt geen twijfel dat in de loop van enkele jaren veel mensen zijn overgestapt van televisiedienstverlener – van kabel naar satelliet en weer terug naar kabel. Comcast Internet Service, met zijn vroege begin in 1963, is nu de primaire leider in de kabeltechnologie en televisiediensten in de wereld. De voortdurende verkenning en ontwikkeling van digitale technologie stelt Comcast in staat om toonaangevende programmering en meer opties te bieden via televisie, telecommunicatie of internetdiensten.

Een televisie kopen? Tegenwoordig gaat dat heel anders in Nederland dan in Amerika

  • Hun belangrijkste interesse is om mensen in staat te stellen om in contact te blijven met familie, vrienden en zakenpartners. Kabel-tv veranderde jaren geleden het thuisamusement ten goede en begon de migratie van veel klanten naar satelliettelevisiediensten te zien. Dankzij de vooruitgang in de technologie kan kabeltelevisie technologisch gezien concurreren, en nu zijn er geen diensten meer die worden aangeboden door satellietaanbieders die niet ook via de kabel worden aangeboden. U kunt de snelste internetverbindingen, de duidelijkste telefoonverbindingen en de beste digitale televisiediensten op de markt van vandaag krijgen.
  • Er is heel weinig of geen verschil in de tarieven voor televisie, internet en telefoondiensten die via de kabel en de satelliet worden geleverd, maar er is een enorm verschil in de kwaliteit van de diensten. Comcast biedt een uitstekende klantenservice in aanvulling op de snelste internetverbinding tarieven, het grootste aantal televisiekanalen, en de duidelijkheid van de telefonische communicatie – allemaal tegen een grote lage maandelijkse vergoeding. Servicebundeling is de huidige trend in de Verenigde Staten, en dit is geweldig voor de budgetbewuste consument die één cheque per maand wil uitschrijven voor alle standaarddiensten.

Televisie kijken is erg veel veranderd, je kunt zelfs sim only pakketten afsluiten

De kwaliteit en de levering van televisieprogramma’s is met de digitale levering drastisch verbeterd, zelfs met sim only vergelijken is dat het geval. De beelden zijn uitstekend met het bijbehorende geluid in cd-kwaliteit en Comcast biedt meer dan 275 kanalen met populaire programma’s in incrementele pakketten. Elk pakket omvat alle lokale zenders, nieuws, sport, films, kinderanimatie, muziek en meer. Er is iets wat elk lid van de familie interesseert, plus de beschikbaarheid van HD-programmering en On-Demand (vergelijkbaar met Pay-Per-View).